Komplette løsninger

Hele vores markedsledende produkt – og løsningsportefølje er bygget på viden, nysgerrighed og en faglighed, der gør os til en troværdig samarbejdspartner, rådgiver og leverandør. For sammen kan vi bedst bygge din skurby skabt med dine kunder i centrum.

Produkter

Vi tilbyder byggepladsfaciliteter fra A til Z. Hvad end du søger enkelte supplementer til dit eksisterende set-up eller en kombination af flere produkter, så er vi klar til at hjælpe.

Rådgivning

Uanset hvilken type byggeprojekt vores løsninger skal indgå i står vores erfarne rådgivere altid klar til dele deres viden så processen bliver så simpel som muligt.

Midlertidige arbejdspladser

Vores løsninger, services og produkter kan overholde BR18’s krav til skurbyer og flytbare pavilloner (MFP), og de skræddersys og indrettes altid efter vores kunders ønsker og behov.

De perfekte rammer til livet på byggepladsen

Vi tilbyder komplette løsninger til de store byggeprojekter. Dem der kræver tid, flid og kreativitet samt favner mange forskellige faggrupper, som alle bidrager med unikke kompetencer i tilvejebringelsen af de projekter, der vil ændre landskabet i mange år fremover. Med vores hybridmodulTM får du et ansvarligt alternativt til den traditionelle skurvogn, som ikke alene tilgodeser medarbejdernes behov for optimale arbejdsforhold, men også bidrager til en mere energieffektiv fremtid. Herudover tilbyder vi en række produkter der gør, at du kan indrette skurbyen hos os ned til den mindste detalje. Og bare rolig, du er ikke alene i denne proces. Vi står altid klar til at guide dig sikkert i mål.

For en miljørigtig fremtid

I modsætning til den klassiske pavillonby, tilbyder vi et energibesparende og ansvarligt alternativ, hybridmodulet, der er den effektive løsning af høj kvalitet, der gør hele byggepladsen til en mere miljøvenlig arbejdsplads. Det kan du læse mere om her.

Hvorfor Keycab?

20 års erfaring

Når det kommer til midlertidige arbejdspladser, ved vi, hvad vi snakker om. I godt 20 år har vi hjulpet private og offentlige kontorer og institutioner med at bo midlertidigt i sikre og trygge rammer. Alt det har vi taget med videre i lanceringen af hybridmodulet der bygger bro mellem kravene til midlertidige arbejdspladser og de nye mere bæredygtige standarder omkring produktion, materialer, isolering mm.

HybridmodulTM – det energibesparende og ansvarlige alternativ

Hybridmodulet er bygget til fremtidens byggeplads, hvor vi sammen tager et miljøvenligt ansvar og skaber et alternativ til de klassiske skurvogne og pavilloner.

Vi kan hjælpe dig fra start til slut

Vores erfaring er, at når byggeprojekter starter med den rette planlægning og rådgivning, ender de ofte også med det rette slutprodukt. Derfor er vi som rådgivere med dig hele vejen.

SE VORES TIDLIGERE CASES

Nordhavnstunnellens nye store projektkontor

Med udvidelsen af den lange tunnel videre mod lufthavnen, besluttede MT Højgaard at kontakte os. Keycab blev hovedansvarlig for opstillingen og leverede 26 hybridmoduler, trappesystemer samt interiør, og monterede den fulde opstilling direkte på byggepladsen.

Hyttespjældets midlertidige projektkontor

Under renoveringen af Hyttespjældets andelsboliger i Albertslund har entreprenørens byggeledelse fået bygget et midlertidigt projektkontor til byggepladsen. Til projektet har Keycab leveret 8 hybridmoduler og mandskabsfaciliteter samt været rådgivere for Loxam, der har stået for opstillingen.

En stor skurby til et højt tårn

Til opførelsen af det smukke tårn, Lighthouse ved Århus Havn, har Keycab leveret en større skurby samt trappesystemer til vores tætte samarbejdspartner CP. Skurbyen fungerer som midlertidige projektkontorer og CP har selv stået for montage med os som rådgivere på siden.

VORES PRODUKTER

Hold mødet direkte på kontorpladsen
Gode rammer for et bedre arbejdsmiljø
Skab en mere energibesparende byggeplads
Opfyld medarbejderens fundamentale behov
Den sikre vej til bedre adgangsforhold
Find det meste inden for indretning
Find din manglende reservedel hos os

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til leverancer, produkter eller fremtidigt samarbejde, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig.