Komplette løsninger

Hele vores markedsledende produkt – og løsningsportefølje er bygget på viden, nysgerrighed og en faglighed, der gør os til en troværdig samarbejdspartner, rådgiver og leverandør. For sammen kan vi bedst bygge din skurby skabt med dine kunder i centrum.

Produkter

Vi tilbyder byggepladsfaciliteter fra A til Z. Hvad end du søger enkelte supplementer til dit eksisterende set-up eller en kombination af flere produkter, så er vi klar til at hjælpe.

Rådgivning

Uanset hvilken type byggeprojekt vores løsninger skal indgå i står vores erfarne rådgivere altid klar til dele deres viden så processen bliver så simpel som muligt.

Skræddersy din skurby med vores løsninger

Med markedets mest komplette portefølje af kontor- og mandskabsvogne, hybridmoduler, trappe- og rampe systemer og services samt kompetent brancherådgivning, hjælper vi dig og dine kunder med at sammensætte en skurby, der passer til jeres behov.

KOMPLETTE LØSNINGER

Den skræddersyede skurby

Alle skurbyer er unikke og stiller specifikke krav til opstilling, adgangsforhold og regulativer, der skal overholdes. Skræddersy din næste skurby med vores løsninger, imens vi rådgiver dig mod det bedste resultat for dig og dine kunder.

Midlertidige arbejdspladser

Nogle byggeprojekter har lange tidshorisonter og stiller høje krav til arbejdsforhold, da de huser midlertidigt flytbare arbejdspladser for blandt andet arkitekter, ingeniører og andre faggrupper. Vores løsninger opfylder alle krav til midlertidige arbejdspladser, og vi rådgiver dig med henblik på at skabe de bedste rammer for medarbejderne på byggepladsen og ud fra alle gældende regulativer og love.

Det ansvarlige byggeprojekt

Fremtiden kalder på en byggebranche, der i højere grad tager et ansvar for at bygge mere energieffektivt. Med vores hybridmodul har vi taget et vigtigt skridt i denne retning, og sammen med vores resterende portefølje kan vi hjælpe dig og dine kunder med at sammensætte en skurby, som ikke alene tager et ansvar for energieffektivisering, men også skaber de perfekte rammer for medarbejderne på byggepladsen.

Hent vores brochure

For at gøre det nemt for dig at forstå vores forretning har vi udviklet en brochure, der fortæller historien om Keycab, samt hvilke løsninger og services vi tilbyder og rådgiver om til vores kunder og samarbejdspartnere. Den kan du få her.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til leverancer, produkter eller fremtidigt samarbejde, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig.