Komplette løsninger

Hele vores markedsledende produkt – og løsningsportefølje er bygget på viden, nysgerrighed og en faglighed, der gør os til en troværdig samarbejdspartner, rådgiver og leverandør. For sammen kan vi bedst bygge din skurby skabt med dine kunder i centrum.

Produkter

Vi tilbyder byggepladsfaciliteter fra A til Z. Hvad end du søger enkelte supplementer til dit eksisterende set-up eller en kombination af flere produkter, så er vi klar til at hjælpe.

Rådgivning

Uanset hvilken type byggeprojekt vores løsninger skal indgå i står vores erfarne rådgivere altid klar til dele deres viden så processen bliver så simpel som muligt.

Rådgivning gennem alle faser af byggeprojektet

For at sikre en gnidningsfri proces for dit næste byggeprojekt tilbyder vi dig sparring og rådgivning lige fra de indledende skitser til den færdige opstilling er monteret.

VORES RÅDGIVNINGSPROCES

Uanset hvor i processen I har mest brug for sparring og rådgivning, vægter vi dialog højt. Det er her, vi cementerer den loyalitet, vi er kendt for, og som sikrer, at vi kan holde, hvad vi lover. Her får I et indblik i vores rådgivningsproces, som I kan vælge helt eller delvist at benytte.

Opstartsmøde & behovsidentificering

Her forsøger vi at opbygge en forståelse af jeres behov og hvilke forventninger begge parter har til samarbejdet. Uanset typen af byggeprojekt du eller dine kunder står overfor, sikrer opstartsmødet, at vi kommer godt fra start.

– Gennemgang af indledende skitser og udbudsmateriale
– Identificering af jeres behov og ønsker
– Nye perspektiver på proces og samarbejde

Sparring og identificering af mulige regulatoriske krav

Når vi har skabt en fælles forståelse, går vi i gang med at identificere mulige regulatoriske krav, hvilket er altafgørende ift. at undgå flaskehalse senere i processen.

– Dialog baseret på fortrolighed
– Identificering af nødvendig myndighedsdokumentation
– Indsigt i særlige forhold ift. hvem, der f.eks. skal benytte opstillingen, hvordan og hvor bygningen opstilles, og hvilke krav der skal imødeses for at opnå en godkendelse af bygningen

Bæredygtige overvejelser til byggeprojektet

Bæredygtige overvejelser er blevet en naturlig del af vores rådgivningsproces. Både når det kommer til at tilbyde løsninger, der er bedre for miljøet, men også ift. at sætte vores kunder ind i de gældende lovkrav, der er til den bæredygtige byggeplads.

– Indblik i bæredygtige løsninger på tværs af vores porteføljer
– Generel rådgivning om energibesparelser i skurbyen gennem isolering, et ventilationsanlæg med varmegenvinding og meget mere
– Rådgivning om optimale arbejdsforhold for diverse faggrupper på byggepladsen

Opstillings- og tegningsforslag

Vores brede portefølje af kvalitetsprodukter tillader os at kombinere den optimale løsning til dit byggeprojekt.

– Udarbejdelse af tegningsforslag
– Udvikling af komplette opstillingsforslag inkl. montageplaner og tilpasninger, trappe- og rampesystemer mm.
– Materiale i forbindelse med besvarelse af udbud
– Idéudvikling i tæt samarbejde med jer

Udførelse og montering

Når projektet er godkendt hos relevante myndigheder, kan vi også sørge for at alt bliver opstillet og monteret, så alles behov bliver fulgt helt til dørs.

– Projektledelse og udførelse
– Rådgivning og hjælp ifm. montering og opsætning
– Hjælp og sparring ved evt. indretning af skurby
– Levering af reservedele under byggeriets levetid

MØD VORES RÅDGIVERE

René Larsen

Mobil: 26883150
Mail: rla@keycab.dk

Ansvarsområde: konstruktionsteknik og myndighedskrav.

Joachim Lindblad

Mobil: 26498866
Mail: jl@keycab.dk

Ansvarsområde: adgangsforhold og ramper.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til leverancer, produkter eller fremtidigt samarbejde, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig.