Komplette løsninger

Hele vores markedsledende produkt – og løsningsportefølje er bygget på viden, nysgerrighed og en faglighed, der gør os til en troværdig samarbejdspartner, rådgiver og leverandør. For sammen kan vi bedst bygge din skurby skabt med dine kunder i centrum.

Produkter

Vi tilbyder byggepladsfaciliteter fra A til Z. Hvad end du søger enkelte supplementer til dit eksisterende set-up eller en kombination af flere produkter, så er vi klar til at hjælpe.

Rådgivning

Uanset hvilken type byggeprojekt vores løsninger skal indgå i står vores erfarne rådgivere altid klar til dele deres viden så processen bliver så simpel som muligt.

Sammensæt en mere ansvarlig skurby for mandskabet og miljøet

I den bæredygtige omstilling er der brug for en partner, der kender branchen og ved, hvordan vi løser vores fælles udfordringer.

En ny standard for det ansvarlige byggeri

Med hybridmodulet har vi skabt et nyt produkt, der kombinerer det bedste fra de klassiske skurvogne og pavilloner med høje standarder og kvalitetskrav. Udover hybridmodulets nemme transport og montering samt høje kvalitet, er det bygget på alle nye miljøvenlige standarder inden for bl.a. produktion, materialer, isolering, ventilation, energiforbrug og meget mere. Alt sammen med henblik på at gøre en endnu større forskel for miljøet, bygherren og de mennesker, der bruger den.

For en miljøvenlig fremtid

Hos Keycab har vi en af markedets mest omfattende porteføljer af mandskabs- og kontorvogne, hybridmoduler, trappe- og rampesystemer samt møbler og interiør. Det er denne portefølje, der gør, at vi kan sammensætte den optimale løsning til jeres behov og de ansvarlighedsmålsætninger, I har. Vi tilbyder også rådgivning om, hvad der kræves for at få byggeprojektet godkendt af myndighederne, samt hvordan I bedst muligt energioptimerer skurbyen.

HybridmodulTM – det energibesparende og ansvarlige alternativ

Hybridmodulet er bygget til fremtidens byggeplads, hvor vi sammen tager et miljøvenligt ansvar og skaber et alternativ til de klassiske skurvogne og pavilloner.

Vi kan hjælpe dig fra start til slut

Vores erfaring er, at når byggeprojekter starter med den rette planlægning og rådgivning, ender de ofte også med det rette slutprodukt. Derfor er vi som rådgivere med dig hele vejen.

Se vores tidligere cases

Master Office til Femern-forbindelsen

Til det enorme byggeprojekt mellem Danmark og Tyskland blev et stort midlertidigt hovedkontor ved havnen i Rødby efterspurgt. Derfor leverede Keycab 22 hybridmoduler til CP, der har stået i spidsen for opførelsen, og som vores eksperter løbende har sparret med.

Midlertidige faciliteter til nye datacentre

I forbindelse med opførelse af Datacentre i Danmark er der behov for midlertidige mandskabs- og kontorfaciliteter i stor skala. Keycab er leverandør af både skurvogne, adgangsforhold og inventar til materieludlejningsbranchen, som så sørger for at alt det rigtig grej finder vej til byggepladserne. Her er det Loxam, som har løst opgaven for sin kunde.

Ekstra hvilerum på Lellinge brandstation

Keycab har leveret 6 hybridmoduler og løbende rådgivet GSV, der selv har stået for opstilling og sammenbygning af en ekstra modultilbygning til Lellinge brandstation. Det samarbejde har nu resulteret i, at brandfolkene har et ekstra rum at hvile sig i.

Vores produkter

Hold mødet direkte på kontorpladsen
Gode rammer for et bedre arbejdsmiljø
Skab en mere energibesparende byggeplads
Opfyld medarbejderens fundamentale behov
Den sikre vej til bedre adgangsforhold
Find det meste inden for indretning
Find din manglende reservedel hos os

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til leverancer, produkter eller fremtidigt samarbejde, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig.