Komplette løsninger

Hele vores markedsledende produkt – og løsningsportefølje er bygget på viden, nysgerrighed og en faglighed, der gør os til en troværdig samarbejdspartner, rådgiver og leverandør. For sammen kan vi bedst bygge din skurby skabt med dine kunder i centrum.

Produkter

Vi tilbyder byggepladsfaciliteter fra A til Z. Hvad end du søger enkelte supplementer til dit eksisterende set-up eller en kombination af flere produkter, så er vi klar til at hjælpe.

Rådgivning

Uanset hvilken type byggeprojekt vores løsninger skal indgå i står vores erfarne rådgivere altid klar til dele deres viden så processen bliver så simpel som muligt.

Kontorvogne

Hold dit næste møde i centrum af byggepladsen i vores komfortable og midlertidige kontorvogne til små og store arbejdspladser. Vi leverer en løsning, der passer til størrelsen af netop dit byggeprojekt og dit mandskab.

Vi tilpasser os dine behov

Vores faste sortiment af standardvogne dækker de typiske behov på en byggeplads. Men opfylder de ikke dine krav og ønsker, tilbyder vi at tilpasse dem, så de matcher dine behov.

Kvalitet i optimale rammer

Vi leverer altid kontorvogne af høj kvalitet til ethvert byggeprojekt. Alle vognene er indrettet med de samme fornødenheder som ved et almindeligt kontor og kan leveres i hele landet.

Vi fremmer det sunde arbejdsmiljø

Alle vores kontorvogne overholder Arbejdstilsynets krav om velfærd for dine medarbejdere, og er særligt velegnede i forbindelse med længerevarende byggeprojekter, hvor der kræves komfort i et sundt arbejdsmiljø.

Tekniske specifikationer

Vores kontorvogne leveres med en stålramme under bunden, så kravet til fundamentet reduceres betydeligt. Vand og afløb tilkobles i endegavlen, så det ikke er nødvendigt at grave under vognen. Vognene kan desuden stables og bygges sammen til større enheder.

STANDARD KONTORVOGNE

Opfylder vores standardvogne ikke dine krav, tilbyder vi hos Keycab også at bygge, tilpasse og indrette din vogn, så den passer til lige netop dine ønsker.
Kontorvogn med entre, tekøkken, toilet og bad
Kontorvogn uden udvendige sidevægge
Kontorvogn med udvendig højrevæg
Kontorvogn med udvendig venstrevæg
Kontorvogn med udvendige sidevægge
Kontorvogn med mellemgang
Kontorvogn med åben mellemgang
Kontorvogn med to toiletter
Kontorvogn med tekøkken og toilet med gennemgang
Kontorvogn med tekøkken, toilet og bad
Kontorvogn med opadgående trappe
Kontorvogn med hul til opadgående trappe
Konferencevogn

Reservedele

Hos Keycab er vi lagerførende af de fleste reservedele til skurvogne, hybridmoduler og andre løsninger, og leverer som oftest samme dag.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til leverancer, produkter eller fremtidigt samarbejde, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig.