Komplette løsninger

Hele vores markedsledende produkt – og løsningsportefølje er bygget på viden, nysgerrighed og en faglighed, der gør os til en troværdig samarbejdspartner, rådgiver og leverandør. For sammen kan vi bedst bygge din skurby skabt med dine kunder i centrum.

Produkter

Vi tilbyder byggepladsfaciliteter fra A til Z. Hvad end du søger enkelte supplementer til dit eksisterende set-up eller en kombination af flere produkter, så er vi klar til at hjælpe.

Rådgivning

Uanset hvilken type byggeprojekt vores løsninger skal indgå i står vores erfarne rådgivere altid klar til dele deres viden så processen bliver så simpel som muligt.

Trappe og rampesystemer

Hos Keycab finder du trapper og rampesystemer til alle niveauer, så du er sikret de rette adgangsforhold for alle, der har sin daglige gang på byggepladsen.

Gode adgangsforhold gør arbejdsdagen nemmere

Vores mange løsninger bliver skaleret præcis til det aktuelle behov og giver nem adgang helt frem til indgangsdøren. Uanset om du er på udkig efter trappesystemer, stationære ramper, handicapramper, dørtrinsramper, dørskinner eller transportable ramper i stål og aluminium, leverer vi det hele. De kan alle nemt flyttes og tages med rundt, da de ikke behøver fast montering. Det giver fleksibilitet og gør arbejdsdagen nemmere for mange.

Ramper

Dørskinner

Som kørestols- eller rollatorbruger kan det være svært at komme over et dørtrin. Dørskinner monteres når et dørtrin fjernes eller indsættes som rampe ved mindre niveauforskelle, hvilket letter passagen gennem døråbninger. Hos Keycab leverer vi dørskinner til kunder i hele landet til konkurrencedygtige priser. Vores dørskinner findes i flere bredder og fås med elektrokemisk eller lakeret overfladebehandling i farverne aluminium, champagne og træ.

Aluminiumsramper

Vores aluminiumsramper er særligt velegnede til brug ved indgangspartier til private hjem eller butikker. De er således gode, hvad end I har behov for at lette adgangsforholdene for kørestolsbrugere, gangbesværede, barnevognsskubbere eller vareleveringen. Ramperne kan ligeledes bruges indendørs.

Kørestols- og handicapramper

Vores stationære kørestols- og handicapramper henvender sig til dårligt gående, der benytter sig af kørestol eller rollator, og passer til både boliger samt private og offentlige bygninger. Vores ramper er af høj kvalitet og udført i galvaniseret strækmetal eller aluminium for at opnå en skridsikker overflade samt en fantastisk stabilitet. Alle vores ramper lever desuden op til gældende EU-krav og er godkendt i henhold til BR18.

Trappesystemer

Justerbare trapper

Vores justerbare trapper er opbygget af moduler. De forskellige trappemoduler kan bygges og tilpasses til uendelige muligheder og kan løbende ændres og udvides efter behov. Med en justerbar trappe fra Keycab får du en trappeløsning tilpasset efter dine individuelle behov og krav. Vi tilbyder bl.a.:

– Komplette trappesystemer
– Trapper med gelænder
– Trappe med gelænder og børnesikring
– Trappesystemer med platform

Trappereposer

Vores trappereposer er en effektiv løsning, der kan etableres yderst hurtigt. Med en monterings- og afmonteringstid på få timer er denne løsning markedets hurtigst færdigmonterede trapperepos. En trapperepos fra Keycab kan betjene opstillinger af skure i flere plan, og er udført i højeste kvalitet, der sikrer at sikkerheden er i top.

Små trapper

Vores små trapper er specielt designede til små højdeforskelle. Små trapper fra Keycab har store anvendelsesmuligheder, og kan bruges som adgangsløsning til for eksempel etplansbygninger, containere, skurvogne mm. Vores små trapper findes i løsninger op til 7 trin med en højdeforskel på 140 cm samt med og uden gelænder. Vi anbefaler gelænder til trapper med mere end et trin for at opnå den bedste sikkerhed.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til leverancer, produkter eller fremtidigt samarbejde, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig.