Komplette løsninger

Hele vores markedsledende produkt – og løsningsportefølje er bygget på viden, nysgerrighed og en faglighed, der gør os til en troværdig samarbejdspartner, rådgiver og leverandør. For sammen kan vi bedst bygge din skurby skabt med dine kunder i centrum.

Produkter

Vi tilbyder byggepladsfaciliteter fra A til Z. Hvad end du søger enkelte supplementer til dit eksisterende set-up eller en kombination af flere produkter, så er vi klar til at hjælpe.

Rådgivning

Uanset hvilken type byggeprojekt vores løsninger skal indgå i står vores erfarne rådgivere altid klar til dele deres viden så processen bliver så simpel som muligt.

Den skræddersyede skurby

Individuelle behov kræver unikke løsninger, og det skal en portefølje leve op til. Derfor er indsigten i jeres forretning også dybt forankret i vores forretning, fordi den sikrer, at vi altid kan levere den løsning, der passer bedst til jer.

Hvad betyder en skræddersyet skurby for dig?

Hos Keycab har vi en af markedets mest omfattende porteføljer af mandskabs- og kontorvogne, trappe- og rampesystemer samt møbler og interiør. Det er derfor, vi altid kan sammensætte den løsning, der passer til jeres behov. Vi tilbyder også regulativ rådgivning om, hvad der kræves for at få byggeprojektet godkendt af myndighederne samt opstillingsforslag, der hjælper jer gennem udbudsprocessen med jeres kunder.

Hvorfor Keycab?

20 års erfaring

Foruden den brede portefølje af løsninger har vi 20 års erfaring og ekspertise. Det har givet os en dyb indsigt i de mange behov, vi møder i markedet, og de lovmæssige regulativer og krav der stilles i branchen. For jo sværere det er at gennemskue, jo større er behovet for en partner, der ved, hvad de taler om.

Hent vores brochure

For at gøre det nemt for dig at forstå vores forretning har vi udviklet en brochure, der fortæller historien om Keycab, samt hvilke løsninger og services vi tilbyder og rådgiver om til vores kunder og samarbejdspartnere. Den kan du få her.

Vi kan hjælpe dig fra start til slut

Vores erfaring er, at når byggeprojekter starter med den rette rådgivning, ender de ofte også med det rette slutprodukt. Derfor er vi som rådgivere med dig hele vejen.

Se vores tidligere cases

God uddannelse skal være let tilgængelig

Københavns Universitet er centrum for fremtidens viden. Derfor er vi glade for at have rådgivet og hjulpet Adapteo, der har stået for opførelse af pavillonbygningen, med at levere ramper og trapper til montering af adgangsforhold og flugtveje.

Vi hjælper GSV i hele landet

Mange af GSV’s let genkendelige grønne skurvogne ses overalt i Danmark, og af og til er opgaveløsningen ikke helt standard. Keycab har leveret mange af de grønne skurvogne, der benyttes af GSV’s mange kunder.

Når en skurby får vinger

I forbindelse med opførelsen af lufthavnshotellet i Kastrup, fik CP, der styrer projektet, brug for hurtig levering af både trappe-, mandskabs- og kontorfaciliteter. Det klarede Keycab, så byggeledelsen og besætningen kunne få et komfortabelt sted at opholde sig.

Vores produkter

Hold mødet direkte på kontorpladsen
Gode rammer for et bedre arbejdsmiljø
Skab en mere energibesparende byggeplads
Opfyld medarbejderens fundamentale behov
Den sikre vej til bedre adgangsforhold
Find det meste inden for indretning
Find din manglende reservedel hos os

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til leverancer, produkter eller fremtidigt samarbejde, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig.