TOILETKABINER

Giv dine medarbejdere de bedste toiletfaciliteter på byggepladsen med en toiletkabine fra Keycab.

Dag-til-dag levering

Svarer indenfor få timer

Levering i hele Danmark

Gratis rådgivning

OPFYLD DINE MEDARBEJDERES FUNDAMENTALE BEHOV

Hvis man vil have tilfredse medarbejdere, må man sørge for, at alle faciliteter på arbejdspladsen er i top. Det er således vigtigt, at de mest fundamentale ting fungerer, når der er en opgave, der kræver ens fulde opmærksomhed.​

Med en toiletkabine fra Keycab får du en kabine, der er hurtig at sætte op og tage ned uden at gå på kompromis med den kvalitet eller de tekniske finesser, der skal til, for at skabe et godt arbejdsmiljø.

Kabinen har el-tilslutning på 220V/16A, hovedafbryder, 10A automatsikring og 60W lysarmatur, ligesom den har et 400W vådrumsvarmepanel med termostat.

Det udvendige karosseri er udført i glasfiberlaminat, mens den indvendige side er i folieret krydsfiner med 40 mm. polyuretan-isolering. Den udvendige tagbeklædning er udført i lakeret stål, og vinduer ved dør er i polycarbonat.

Kabinens rammer har koniske fødder, foldbar trappe samt hjørnelister med løftebeslag i galvaniseret stål. Kabinedøren har ramme og karm af kraftige aluminiumsprofiler med integrerede hængsler og dobbelte tætningslister. Udvendigt er døren udført i glasfiberlaminat, mens den indvendige side er i AP-laminat. Dørhåndtag, lås og optaget-skilt medfølger.

Kabinen fås med samletank eller tilslutning til kloak.

Kontakt os

Ring til os på 45 76 31 50 eller udfyld kontaktformularen herunder.
Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Keycab
Call Now Button