KØRESTOLS- OG HANDICAPRAMPER

Let adgangsforhold fra terræn til indgangsdør for gangbesværede med en stabil og skridsikker handicaprampe fra Keycab.

Dag-til-dag levering

Svarer indenfor få timer

Levering i hele Danmark

Gratis rådgivning

KOM SIKKERT HELT FREM TIL DØREN

Vores stationære kørestols- og handicapramper henvender sig til dårligt gående, der benytter sig af kørestol eller rollator, og passer til både boliger samt private og offentlige bygninger. Vores ramper sikrer, at adgangsforholdene fra terræn og helt frem til indgangsdøren er handicapvenlige, så adgangen til for eksempel offentlige bygninger eller butikker med trapper og høje trin lettes for brugerne. Hos Keycab leverer vi kørestolsramper til kunder i hele landet.

Vores ramper er af høj kvalitet og udført i galvaniseret strækmetal eller aluminium for at opnå en skridsikker overflade samt en fantastisk stabilitet. Alle vores ramper lever desuden op til gældende EU-krav og er godkendt i henhold til BR18.

Hos Keycab er vores kørestols- og handicapramper opbygget af standardmoduler. Dette gør udformning og tilpasning af ramperne meget fleksibel og sikrer, at du som kunde som udgangspunkt altid kan få din rampe leveret inden for to arbejdsdage. Udover fleksibilitet og hurtig levering giver det modulopbyggede system også ramperne en længere levetid, da de enkelte moduler kan genbruges flere gange til andre rampeløsninger.

Rampen, der passer til netop dit behov

Hos Keycab har vi både store og små kørestols- og handicapramper, der kan tilpasses på uanede måder. Vores store ramper er særligt velegnede ved store højdeforskelle og trapper, alt imens vores små ramper er ideelle ved trange forhold og små højdeforskelle. Alle vores stålramper kan fås med gelænder og børnesikring.

LANG MINIRAMPE MED PLATFORM

MINIRAMPE AF ET MODUL

MINIRAMPE AF TO MODULER

MINIRAMPE AF TRE MODULER

KORT MINIRAMPE MED PLATFORM

MINIRAMPE MED OP- OG NEDKØRSEL FRA TO SIDER

MINIRAMPE MED OP- OG NEDKØRSEL FRA TRE SIDER

AFLANG PLATFORM TIL RAMPE

KVADRATISK PLATFORM TIL RAMPE

RAMPE

EKSEMPLER PÅ KOMPLETTE RAMPER

Vores kørestols- og handicapramper er opbygget af standardmoduler af platforme, ramper, gelændere og trappetrin. Dette gør det nemt at udforme rampen, så den passer til lige netop dit behov. Så hvad end du har brug for en kompleks eller enkelt rampe, har vi løsningen til dig.

Kontakt os

Ring til os på 45 76 31 50 eller udfyld kontaktformularen herunder.
Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Keycab
Call Now Button