ALUMINIUMSRAMPER

Let adgangsforholdene til din bolig eller forretning med en skræddersyet aluminiumsrampe fra Keycab.

Dag-til-dag levering

Svarer indenfor få timer

Levering i hele Danmark

Gratis rådgivning

DEN LETTE LØSNING

Vores aluminiumsramper er særligt velegnede til brug ved indgangspartier til private hjem eller butikker. De er således gode, hvad end I har behov for at lette adgangsforholdene for kørestolsbrugere, gangbesværede, barnevognsskubbere eller vareleveringen. Ramperne kan ligeledes bruges indendørs.

Lav egenvægt og høj kvalitet

Ramperne består af aluminium udført i et skridsikkert mønster og laves med nedbøjet bagkant. Fordelen ved en aluminiumsrampe er i høj grad dens lave vægt, der gør den nem at have med at gøre uden at gå på kompromis med kvaliteten. Aluminiumsramperne kan lægges løst på jorden eller fastgøres i underlaget, og kan således bruges som både en stationær eller transportabel rampe.

Case: Københavns Kommune

Københavns Kommune har ansat en kørestolsbruger i en af deres afdelinger. Af denne grund havde de brug for at skabe niveaufri adgang til arbejdspladsen. Keycab stod for opmåling, levering og montering af to forskellige rampetyper, herunder en aluminiumsrampe, der nu har gjort adgangen til arbejdspladsen mere fremkommelig for den nyansatte medarbejder.

Før

Efter

Case: Tandlæge Heidi Lund i Hørsholm

Hos tandlæge Heidi Lund ønskede de en rampeløsning til at udligne terrænet mellem tandlægeklinikkens indgangsparti og p-plads via en svalegang. Da pladsen var trang, var det ikke muligt at benytte en standardrampe. Vi hjalp derfor i stedet klinikken med en rampe i aluminium, der blev fremstillet præcis efter deres behov. I dag er det således blevet betydeligt lettere at tilgå klinikken.

Før

Efter

ALUMINIUMSRAMPE

Vores aluminiumsramper består af aluminium med skridsikkert mønster og laves med nedbøjet bagkant.

Ramperne kan laves i bredder fra 50-230 cm., dybder fra 20-200 cm. og højder fra 2-20 cm. – kombineret så de passer netop dit behov. Rampernes belastningskapacitet afhænger af, hvordan du vælger, at din rampe skal udformes.​

Kontakt os

Ring til os på 45 76 31 50 eller udfyld kontaktformularen herunder.
Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Keycab
Call Now Button