OPKLODSNING

Opklods din midlertidige eller permanente bygning med bæredygtig og genanvendelig opklodsning i genbrugsplastik fra Keycab.

Dag-til-dag levering

Svarer indenfor få timer

Levering i hele Danmark

Gratis rådgivning

ET BÆREDYGTIGT ALTERNATIV TIL TRADITIONEL OPKLODSNING

Hos Keycab er vi eneforhandler af det genanvendelige og transportable opklodsningssystem, Jackpad, i Danmark. Opklodsningssystemet er et bæredygtigt og attraktivt alternativt til traditionel opklodsning i beton eller træ, da systemet, der er lavet af genbrugsplastik, er 100 % genanvendeligt, og således ikke, som det ofte sker med traditionelle løsninger, blot smides ud efter brug. På denne måde er vores opklodsningssystem også med til at reducere generhvervelsesomkostninger.

Opklodsningssystemet kan bruges til både midlertidige og permanente bygninger, og har evnen til at understøtte skurvogne og byggerier af enhver slags. Alt afhængig af, hvordan systemet placeres, kan det endvidere understøtte bygninger i både et, to og tre plan.

Med sin uendelige højdejusterbarhed kan vores opklodsningssystem desuden nemt afhjælpe niveauforskelle i underlag, ligesom det kan anvendes på alt fra asfalt og beton til jord og græs. I de fleste tilfælde behøves endvidere ingen forarbejdning af underlaget før vores opklodsningssystem sættes op, hvilket efterlader for eksempel legepladser og parkeringspladser ubeskadigede og klar til at blive anvendt til sit tilsigtede formål straks efter fjernelse af opklodsningssystem og byggeri.

Det betaler sig for både økonomien og miljøet

Et opklodsningssystem fra Keycab betaler sig for både din økonomi og for miljøet, blandt andet på grund af egenskaber som:

Genanvendelighed og bæredygtighed: Opklodsningssystemet er lavet af genbrugsmaterialer og er 100 % genanvendeligt. Dette er gavnligt for miljøet, og reducere desuden omkostninger ved generhvervelse.

Minimering af sætninger og omkostninger til vedligeholdelsesarbejder: Da opklodsningssystemet er lavet af robuste materialer, der ikke giver sig, undgås problemer med sætninger, der ofte opleves ved eksempelvis brug af træopklodsning. På denne måde spares montørtimer til tilretning af for eksempel bindende og knirkende døre væk.

Nem rottesikring: Ifølge kommunale regler, skal både permanente og midlertidige bygninger sikres, så rotter ikke kan bygge rede under dem. Det betyder, at alle bygninger skal hæves 30 cm. eller mere over terræn. Med opklodsningssystemet sikres nem rottesikring, da det let kan justeres i højden.

Justerbarhed og let opstilling: Opklodsningssystemets dele er små, lette og transportable, hvilket gør det let at håndtere, flytte rundt og sætte op. Desuden gør systemets opbygning det nemt at justere i højden.

​Vores transportable og genanvendelige opklodsningssystem består af tre dele:

ADJUSTER

​​​Adjusteren er udført i stål og muliggør finjustering af opklodsningssystemet i højden. Adjusteren består af to dele; en bundplade og en modtageplade. Bundpladen er universel og bruges til alle systemer. Modtagepladen består af en plade sammenkoblet af en møtrik og gevind, og kan designes så den passer til alle skurvognstyper.​

Se mål her

Pladelængde:

20 cm.

Bestillingsnummer:

AD200-50-200

Pladelængde:

30 cm.

Bestillingsnummer:

AD300-12-300

SUPPORTBLOK

​​​I midten af opklodsningssystemet findes supportblokken. Blokken tager den lodrette belastning fra skurvognens vægt og fordeler den ned gennem sin base. Supportblokken er fremstillet af genbrugsplastik og er 100 % genanvendelig.

Bredde:

36 cm.

​Længde:

36 cm.

Højde:

8 cm.

​Bestillingsnummer:

Supportblok

PACKER

​​​Packeren er opklodsningssystemets base og er ligeledes fremstillet af genbrugsplastik. Packeren fungerer på samme måde som en funderingsflise, der gør det muligt at afhjælpe fald og niveauforskelle i det underlag, hvor skurvognen skal placeres. Packerne er udstyret med forhøjninger og fordybninger, hvilket sammenlåser packerne, når de stables, hvilket gør det nemt og stabilt at justere opklodsningssystemet i højden.

Se mål og bestillingsnumre her

Bredde:

45 cm.

Længde:

45 cm.

Højde:

5 cm.

Bestillingsnummer:

Packer

Kontakt os

Ring til os på 45 76 31 50 eller udfyld kontaktformularen herunder.
Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Keycab
Call Now Button