Komplette løsninger

Hele vores markedsledende produkt – og løsningsportefølje er bygget på viden, nysgerrighed og en faglighed, der gør os til en troværdig samarbejdspartner, rådgiver og leverandør. For sammen kan vi bedst bygge din skurby skabt med dine kunder i centrum.

Produkter

Vi tilbyder byggepladsfaciliteter fra A til Z. Hvad end du søger enkelte supplementer til dit eksisterende set-up eller en kombination af flere produkter, så er vi klar til at hjælpe.

Rådgivning

Uanset hvilken type byggeprojekt vores løsninger skal indgå i står vores erfarne rådgivere altid klar til dele deres viden så processen bliver så simpel som muligt.

Hvad står vi for?

Gode værdier skaber fundamentet for gode resultater.

VORES KERNEVÆRDIER

Dedikeret partner

Det kræver dedikation og gensidig respekt at bygge relationer. Derfor sætter vi stor en ære i at skabe loyale og langvarige partnerskaber på tværs af hele branchen gennem uvildighed, rettidighed og stabilitet. Ingen skal nemlig være i tvivl om, at vi altid går den ekstra mil for vores kunder.

Markedsledende løsningsportefølje

Gennem viden og erfaring har vi opbygget en markedsledende løsningsportefølje, der dækker de fleste behov inden for skurbyer, herunder skræddersyede moduler, indretning, trappe- og rampesystemer, reservedele mm., der er tegnet og kvalitetstjekket af os, men testet og foretrukket af vores kunder.

Personlig service og rådgivning

Personlig service, rådgivning og fagteknisk assistance danner fundamentet for de løsninger, vi tilbyder. For jo bedre vi kender vores kunder, jo bedre kan vi hjælpe dem med at opnå deres forretningsmål. Denne dybe kundeforståelse tillader os at udvikle indretningsforslag, og udføre tegninger til opstillingsforslag. Alt sammen med et mål om at gøre hverdagen nemmere på byggepladsen og fjerne unødig kompleksitet.

Innovativt mindset

Kun ved at forstå alle led i værdikæden, være på forkant med udviklingen og tænke innovativt, kan vi indfri vores kunders forventninger til nye og mere bæredygtige løsninger, der gavner vores kunders forretning og drift i dag og i fremtiden.
For kun ved at skabe udviklingen og være en del af den, kan vi sikre, at skurbyen fortsat kan danne rammen for et endnu bedre liv på byggepladsen.

VORES TEAM

Mød teamet bag Keycab

Lars Lindblad

Mobil: 40103150
Mail: ll@keycab.dk

Ejer og direktør Lars Lindblad har daglig kontakt og sparring med alle Keycabs medarbejdere samt en finger på pulsen i forhold til alle virksomhedens funktioner, samarbejdspartnere, og ikke mindst kunderne.

René Larsen

Mobil: 26883150
Mail: rla@keycab.dk

René servicerer Keycabs kunder med tegninger og løsningsmodeller på alle virksomhedens produktområder, med speciel kompetence indenfor konstruktionsteknik og myndighedskrav.

Joachim Lindblad

Mobil: 26498866
Mail: jl@keycab.dk

Joachim servicerer Keycabs kunder på alle produktområder, men med en særlig vægt og kompetence på adgangsforhold.

Ole Otto Vandsø

Mobil: 23254931
Mail: oov@keycab.dk

Ole er Keycabs ”handyman” og servicerer alle Keycabs kunder på værkstedet og i marken.

Morten Risbjerg Hansen

Mobil: 61103152
Mail: mrh@keycab.dk

Morten servicerer Keycabs kunder med alt inden for møbler, inventar og tilbehør samt reservedele til hele Keycabs produktsortiment

Nina Andersen

Mobil: 28626010
Mail: na@keycab.dk

Nina styrer det økonomiske flow med Keycabs regnskab, kreditorer, løndata, lagerstyring m.m.

Hent vores brochure

For at gøre det nemt for dig at forstå vores forretning har vi udviklet en brochure, der fortæller historien om Keycab, samt hvilke løsninger og services vi tilbyder og rådgiver om til vores kunder og samarbejdspartnere. Den kan du få her.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til leverancer, produkter eller fremtidigt samarbejde, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig.